Vi är alla överens om att MÅ BRA är viktigt

Publicerat

Idag är det svårt att hinna med allt man vill och ibland prioriterar vi fel, och väljer bort det där som skulle kunna göra att vi mår bättre. Varför?… ”Jag hinner inte” är nog det vanligaste svaret. Men man kan med små medel förbättra hur man mår och mår man bra så orkar man mer.

Vasco bjöd in Linda från Tedactive, gym i Tanumshede, för en föreläsning med fokus på att kunna må bättre med hjälp av enkla medel. Linda presenterade ett enkelt program som alla kan göra hemma. Detta enkla program tar ca 15-20 minuter och om man utför detta 2-4 gånger per vecka så kommer vi att må bättre.

Under hösten har Vascos personal även möjlighet att boka en personlig tränings timme hos John och Linda på Tedactive. För att få hjälp med fler idéer om hur man kan träna, och att träna på ett säkert sätt. Man kan även få en kostrådgivning om man vill. Att t.ex. lägga upp en plan för träning och kost.

Väl investerad tid tycker vi på Vasco.
www.tedactive.se
tedactive_logo

vasco-tedactive
Att med detta enkla band utföra några väl valda rörelser regelbundet 2-4 gånger per vecka och resultatet är garanterat att vi mår bättre.